14/12/09

RAÏMAT CX

Ahir es va disputar la tercera prova de la Copa Catalana de ciclocross a Raïmat. Les baixes temperatures i l'ambient boiros va sorprendre a tots els participants que s'afanyaven a reconèixer el circuit a primera hora enfundats en buffs a sota el casc i guants d'hivern. A l'hora de la veritat com que la sortida de les dues curses que es van disputar (millor 2 que 3) es van donar tant tard va donar temps a que sortís el sol i tot.
Que curt, fàcil i ràpid em va semblar el circuit ara que encara tenia a la memòria els d'Euskadi.
A la primera mànega, la dels Màster40, 50, fèmines, juvenils i cadets, cal destacar el carrerón (i la crònica que ha fet a Ritmo Bisonte) de la Mercè Pacios que tot i quedar segona va collar a la quasi sempre guanyadora del seu duel particular, la Sandra Santanyes.
A la segona màniga, la dels sub23, Èlits i Master30, res de nou al primer lloc. El David Lozano es va passejar una altra vegada. Per veure'l patir una mica s'ha de fer una excurssió a menjar pinxos.
Segon de la cursa i primer Èlit, el statisticsbraker Ismael Ventura. És el blogger que lidera el mundial de generar comentaris en els seus posts!! En bici no va malament, tampoc!! A destacar la gran cursa del Ramón Segués que fa fer 4t a la general i er Èlit. També felicitar a l'Arnau Rota que va guanyar a Màster30 tot i anar per terra, amb minimortadela inclosa, mentre feia colzes amb 2 o 3 que volien entrar a la primera corba del circuit alhora que ell.
Jo vaig pujant posicions però encara estic molt al darrera.
Saltant l'únic obstacle del circuit
Aquesta corba es podia agafar sense tocar fre. No sé que foten els ditets a sobre la maneta!
Fotos de la Mercè

1 comentari: