7/11/10

COPA CATALANA CX: LES FRANQUESES

Aquest matí a Les Franqueses, s'ha donat inici la Copa Catalana de Ciclocross 2010-11 i ho ha fet de la millor manera possible, amb un record d'inscripcions, més de 100, que han provocat fins hi tot cues per inscriure's, i amb un circuit espectacular i molt ciclocrossero, amdos fets fan pensar que el ciclocross creix mica en mica a casa nostra. A més a més, s'han deixat veure algunes cares noves en la disciplina, com el mític Edu Filbà, de Roca Bikes, i també hem gaudit del retorn d'un altre mite, en Lluis Angulo, després de 2 temporades fora dels circuits encintats.
La resta, tots cares conegudes.
Dos Ritmo Bisontes classiquíssims, Mercè Pacios, que tot i que sembla que vagi de passeig per que mai fa cara de patir, avui sortia 2 minuts per darrera meu i a mitja cursa m'ha passat. S'ha endut las copa de fèmines.
Grande Ramonet Segués. Gràcies a la roda davantera que m'ha deixat a mitja cursa he pogut acabar després d'una punxada. Que lleugeretes aquestes rodes de carbonilla i quina confiança donen els tubulars que porta!!! Mmmmm. En cursa s'ha barallat amb els Èlit però no ha aconseguit pujar al podi.
Com el mític Isma Ventura, que ha guanyat la categoria dels bons, tot i anar tota una volta sense seient, després de perdre el Speednedle en el tram de bosc. Un altre que sembla que vagi de passeig.
Tot el contrari que l'Arnau Rota que sempre va amb unes cares d'anar a fondo que espanta. I què divertit que és fer-li els boxes a l'Arnau? Ha fet la recta de sortida a fondo barallant-se amb tot cristo, a la quart revolt ha anat per terra i ha fet tota la primera volta amb el seient mirant a Banyoles, la segona bici anava massa tova del darrera i la maneta fluixa se li movia a les baixades fortes... crec que hem aconseguit que la última volta la fes amb la bici en condicions. Un altre que s'ha endut "Chismito" cap a casa al fer 3r en Master 30.

Aquest careto no és que anés molt concentrat en el circuit, és que ja anava pensant en el post i, no us enganyaré, avui no anava ni enrera i no he pogut fer pòdium degut a la depre i a la crisi dels 40 que m'ha agafat quan el de la taula d'inscripcions m'ha donat els dorsals grocs de Màster 40.

Calendari definitiu de la Copa Catalana:
7 de novembre: Les Franqueses del Vallès
14 de novembre: Sant Joan Despí
21 de novembre: Bellpuig
28 de novembre: Lleida
5 de desembre: Tortosa
6 de desembre: Amposta
19 de desembre: Sant Julià de Vilatorta (Campionat de Catalunya)
26 de desembre: Santa Coloma de Farners
2 de gener: Mataró

Fotos del gran Eloi Jornet.

3 comentaris:

 1. Aclarim conceptes:
  La Mercè no fa mala cara perquè amb una punta de gas doble a totes les rivals. Haurem de picar-la perquè faci el mateix amb el veterans 40.
  L'Isma no ha guanyat, el Lozano ja és èlit! S'haurà d'espavilar i sortir menys de nit...
  I jo foto la cara que puc, hi ha poc gas, masses quilós i al caure he torçat el seient. Quan he agafat la 2a bici anava massa tou de darrera. Al tornar a canviar, la maneta es movia fruït de la caiguda, i per això he hagut de tornar entrar a boxes...
  I tu espavila que ets del joves i has d'estar més endevant!!!

  Salut
  Arnau RC

  ResponElimina
 2. Ets el "iaio" més canyeru del circuit!! Ens veiem diumenge vinent que això de fer de motxillero m'ha molat!

  ResponElimina
 3. Joan ja canvia ja aquesta categoría i passa't a Elit!

  Cal dir que l'Arnau es un pijo amb la bici. Cada cursa minim 2 canvis per 40 minuts. Això si, m'ha traspassat la seva mala llet. No se si es bo...

  ResponElimina