20/10/09

Temporada BTT,

Podem dir que la temporada de BTT ha començat oficialment a cal Hunchback.
Fa dos diumenges va manar a escalfar motors a l’ARTEC, però enlloc d’escalfar quasi gripem pistó. Quina salvatjada de recorregut!!. 120 kilòmetres amb 4200 metres de desnivell acumulat per camins tècnics, pedregosos i/o enfangats, pujades eternes de plat petit i trialeres que de vegades fins-hi tot costava de baixar-les a peu. Només cal veure la classificacions per adonar-se de la duresa. Més del 75 % dels inscrits es varen retirar o van ser tallats al control de pas del kilòmetre 70 per arribar fora de temps. Els 2 Hunchbacks que hi participàvem varem donar el callo i varem acabar-la dignament després de pedalar 10 hores. Gran paper dels dos amics que anaven amb nosaltres. Dos personatges mítics de la bici de muntanya!! Pau Zamora 4rt amb 7h48 i Ivan Oulego 7è amb 8h07.
A destacar que durant la recollida de dorsals varem conèixer el gran Rafi , amant entusiasta de la bicicleta en totes les seves modalitats, muntanya, carretera, fixies...i recent soci. Benvingut Hunchie i felicitats pel blog!!
Diumenge vinent la festa continua!! Els quatre socis fundadors del club anirem a Balaguer a fer la ermitanyos , l’Edu Barceló, mític corredor de raids i curses de muntanya, ens ha dit que és guapíssima!! Qui s’apunta!!!
Fotos del llegendari David Giró
Properament us explicarem tots els detalls del primera presència internacional de Hunchback Society. Aquí teniu una foto per que us aneu preparant.

3 comentaris:

  1. Proud new member !!!
    A mi ara em toca vida d'ermitaño, ja vai fer un bon final de temporada amb la artec.
    Anire reservant uns tubulars vittoria verds de 25 d'ample per la primera sortida internacional...
    salutacions!!

    ResponElimina
  2. welcome RAFI!!!
    la primera salida internacional te va a encantar!!

    ResponElimina
  3. Buff!! Això ja arranca!!! i amb la pluja que esta caient tindrem fang a punta pala!!

    Bien Rafi, benvingut!! a veure si ens coneixem d'una vegada!!!

    ResponElimina