18/10/12

MINIMAL BAGAGGE

La Route des Grandes Alpes me la imagino en format travessa, sense cotxe d'assitència que ens porti les maletes d'un hotel a l'altre, duent-ho tot a sobre, per tant. M'agradaria dur lo mínim i poder fer la travessa amb només una bossa sota seient i una bossa de manillar, res d'alforges.
Amb aquesta bossa sota seient i amb aquesta bossa de manilar, totes dues Ortlieb i totes dues de 2,7 litres de capacitat crec que podriem fer-ho!
Les dues bosses plenes del material necessari
A banda del que duria a sobre pedalant, coulotte, mallot, mitjons, sabates, casc, guants, ulleres i el que carregaria a les butxaques del maillot, càmera de fotos, gore-tex, manxa, càmera i 4 gels, a les 2 bosses hi duria:
1 perneres, 1 manguitos, armilla de plomes, 1 armilla paravent, guants impermeables d'hivern, sabatilles, mitjons llargs compressius, 1 samarreta, 1 pantaló curt, 1 calçotets, funda per les ulleres de veure-hi, necesser i cartera amb documents i diners.
Tot això és el qui m'hi cap.
Amb això i rentant roba de tant en tant en els hotels, crec que podria fer la travessa sencera. Com ho veieu?

8 comentaris:

  1. Com a bossa per portar sota el seient em quedo amb aquesta:

    http://youtu.be/0pjuUt4M6QU

    ResponElimina
  2. Un "Brevetero" que l'ha utilitzat

    http://sandiway.blogspot.com.es/2007/04/az-600k-brevet-and-moots-tailgator-rack.html?m=1

    ResponElimina
  3. Un pantalo llarg no vindria malament, d'aquells tipus safari que es poden desfer les perneres, a alta muntanya el temps canvia ràpid.
    Jo vaig tindre una mala experiència un Agost a Pahlieres...

    ResponElimina
  4. Fa bastants anys que utilitzo aquesta combinació en rutes de fins a 10 dies. Davant porto, però, la bossa de manillar d'Ortlieb talla M (format quadrat), idònia per a transport de càmera de fotos una mica més gran, mapes, paravent, documentació, etc.
    A l'hivern (quan el volum d'equipatge augmenta) o en travesses en BTT (on no vull portar bossa de manillar) porto una Carousel talla M (http://www.carouseldesignworks.com/). No és barata, però està excel·lentment acabada.

    ResponElimina
  5. Hola Eliseu,
    Si aquestes carousel o les relevate fa temps que me les miro. No descarto anar-hi a petar. No les tenia a mà per fer les fotos... però m'encantaria tenir una d'aquestes bosses.
    Tampoc vull, però, anar carregant pes. Quant més gran és la bossa més coses portes. I també volia fer l'exercici de restricció i anar amb lo essencial.

    ResponElimina
  6. Sí, Joan, la combinació de bosses que proposes és l'adequada per fer la ruta que tens en projecte, comptant que vas de fonda/hotel. Jo vaig tornar, farà uns 5-6 anys, de París fins al Pirineu i no vaig trobar a faltar res. Per mi, és el recurs bàsic per a les escapades lleugeres de cap de setmana o travessies de diversos dies, en carretera i/o btt.

    ResponElimina