16/11/09

CX LLEIDA

Diumenge 2 Hunchbacks van fer que el club aparegués per primer cop en una competició oficial de ciclisme, va ser al Ciclocross de Lleida, la segona prova puntuable per la Copa Catalana d’aquesta disciplina. A les 7:30 del matí el Lluís de Ravet Bike i jo ens varem trobar amb la comitiva Sabadellenca, Xavi Costa i el gran Arnau Rota, per baixar tots junts cap a Lleida. Varem ser dels primers en inscriure’ns. L’altre Hunchback, el mític Javi Maya, ja hi era.
Després d’inscriure’ns varem continuar el ritual fent les 2 o 3 voltes de reconeixement del circuit. Tots els comentaris anaven en el mateix sentit. Això és “mountambike”, aquella trialera tant dreta no és per aquestes bicis, no fotis que hem de fer totes aquestes escales... No hi havia dubte, el circuit era dur i complicat, amb un terreny a estones polsós, a voltes pedregós, molt trencat, amb corriols tècnics de baixada i un tram d’escales inacabables.
L’Arnau s’havia tret l’espatlla de lloc el dia anterior i no va poder córrer. Va fer el circuit a peu i es va limitar a animar des dels corrons. El Javi Maya, que s’estrenava en la disciplina només deia “Cortés, me has engañao tio!!” “No me lo imaginaba así, esto es muy técnico!” Jo li treia ferro, sabent que el més dur encara havia d’arribar i el que més sorprendria a un neòfit com el Javi, no és tant el traçat del circuit sinó que en cursa el ritme és infernal, es va tota l’estona a tope. Quan li vaig explicar que sortíem en la mateixa cursa però que jo faria 40 minuts per que era Màster 30 però que ell faria 1 horeta per que s’havia apuntat a Èlit, es va acabar de cagar en tota la meva família. Jejeje. El que no sap és que no sabrà com agrair-me lo fort que s’acabarà posant gràcies al ciclocross. La cursa, com es preveia, va ser molt dura, es va sortir, si cap, més ràpid del habitual, i què us haig de dir? A fondo fins al final! El circuit s’anava trencant per moments i costava anar per dintre de les cintes en els trams de baixada. Al final, contents d’haver acabat. No varem ni mirar les classificacions. No calia. Sabíem que havíem quedat dels últims. D’aquí a dues setmanes propera cita a Matadepera. Ara toquen unes quantes sèries.
Felicitar al Lluís que va fer un meritori 3r lloc en Màster 30.Agraïments a l’Eloi Jornet pel seu suport i especialment per les boníssimes fotos.

5 comentaris:

  1. Collons quins fotarros!!! i quina passada de cursa!! Flipant que acabessiu per la cua! Com van aquests tiparracos, no??

    Llastima que no tingui bici que si no... cap a Matadepera!!!

    ResponElimina
  2. juanituuuuuu set veu super concentrat!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Cortés, ¡cómo me has engañao! Tengo la herida supurando todavía. Voy a tener que venir a trabajar en "tangueti" para que no se me enganche el tejano. Matadepera será otra historia; Los días previos estaré en Andorra comprando "aspirinas" para las venitas jijijijiji

    ResponElimina
  4. Buuuuuuuuuu!!! M'han dit que el circuit de Matadepera és de l'estil del de Lleida però en lloc de pols hi ha molt codol gros, saps? Pedra rodona i suelta!!! I amb un parell de rieres per atravessar!! Ara si que comença el ciclocross!!

    ResponElimina