28/4/10

2009 CONTINENTAL IN RETROSPECT

Rapha Continental. Al 2007 la gent de Rapha van encetar aquest viatge per anar recorrent les carreteres i rutes més mítiques dels Estats Units, en moltes ocasions de la mà de clubs i guies locals, i ho han anat compartint via on line a traves dels seus reportatges fotogràfics i vídeos.
Aquest de sota és un resum d'aquests darrers 3 anys de sortides èpiques per les carreteres i no carreters més belles d'aquell país.
Aviso que fan molta enveja aquests de Rapha!!

7 comentaris:

 1. Pura poesia i sobretot...
  enveja, molta enveja.

  Veig aquest video i penso amb una RSL...

  ResponElimina
 2. Un altre video genial! Gràcies per compartir-lo..ara mateix me'l descarrego per posar-me'l els dies que em falti motivació!

  ResponElimina
 3. enveja no fan!!!! son uns putus desgraciats!!!
  guapissim el maillot rosa del mortirolo!!!!!!

  ResponElimina
 4. home.. estic amb el Marcel,video molt maco peroooo no hi veig imatges de adoquins per Flandes....
  salut!

  ResponElimina
 5. GUAPIIIIIIIIIIIIISIMO el video!!!! QUe pasadad de fotografia, y como transmite sensaciones......dan ganas de salir corriendo a pillar la bici!!
  Me voy a por ella....
  PasQ

  ResponElimina
 6. RSL.....aarrrrgggghhhhhh...a Procycling hi ha el review i la deixen bastant ben parada.....

  ResponElimina
 7. Un vídeo excel.lent que EMOCIONA pel que transmeta: les sensacions de ser viu, de respirar, de pedalar intensament o de rodar amb fluidesa; de sentir la pluja, el calor o la fresca….us imagineu poder trobar aquestes carreteres sense cotxes aquí a Catalunya?...I quins paisatges!! Gràcies ¡! Un veritable plaer per gaudir repetidament…

  ResponElimina