16/6/10

LA IMATGE DEL DIA

Tots haureu vist la polemica arribada de la 3a etapa de la volta a Suissa on Mark Cavendish acaba per terre despres de creuar-se a l'sprint. La pregunta és, que passa primer? el xoc dels dos ciclistes ? o el trencament de la roda?

Lo curiós es que la roda despres torna al seu lloc!!!! simplement ha flexat fins un angle de 90 graus!!Vist el video i la imatge cadascú tindrà la seva opinió....

5 comentaris:

 1. Que fort! aquest matí he vist l'esprint a teledeporte i semblava que li havia patinat la roda...Collons! Vist el video es la roda que es trenca primer i despres el xoc.
  Molt bona la foto.

  ResponElimina
 2. He parlat amb gent del sector....
  les rodes es toquen i despres es trenca.
  les rodes son sotmeses a grans proves de resistencia i no es poden trencar per anar a 80kmh!!
  Pero si sumem tota la força que aguanta la roda en un sprint del cavendih més un cop lateral es el que fa que la roda es trenqui.

  ResponElimina
 3. Absolutament d'acord Marcel, la roda no es trenca sola, primer hi ha l'impacte lateral i es trenca per culpa de l'impacte lateral. Una roda no es pot plegar així sola mai.

  ResponElimina
 4. De totes maneres son alucinants les fotografies que s'arriben a fer de caigudes de bici... crec que tenim un bon post recopilant les mes espectaculars!

  Aquesta estava cantada perque era una arribada, però i les que enganxen a mitja etapa? Son molt bones...

  ResponElimina
 5. Interesant el comportament dels materials.
  Salut i tecnologia.

  ResponElimina