18/8/10

APPLE SMART BIKE

Apple, quasi sempre de la mà de Nike, ha apostat sempre per la digitalització aplicada a l'esport. Despres de publicar algunes aplicacions per iphone/ipod pensades per als amants de les dues rodes finalment s'han decidit a patentar el que anomenen Smart Bike.
Es tracta d'uns sensors a col·locar a les nostres bicicletes que ens permetrien obtenir de manera inmediata al nostre iphone una infintat de dades tals com altitud, cadencia, elevació, inclinació a les corbes, ritme cardiac, velocitat del vent... a mes de totes les convencionals.
La patent contempla la comunicació entre diversos aparells de manera que podriem coneixer al instant les dades i posició dels nostres companys, així com la possibilitat de publicar recorreguts temps i registres i permetre la emisió de missatges instantanis sobre millores de temps, ubicació, o les parades dels nostres colegues.
Tot i que només es una patent te molt bona pinta. Estem disposats a instal·lar els sensors a les nostres bicis a canvi de tantes prestacions?

1 comentari:

  1. Si té tantes particularitats tambè, suposso, que tindrá un munt de sensors... jo que em considero un purista, no m'agrada dur la bicicleta plena de brides i filaments...
    Pero, té molt bona pinta!

    ResponElimina