26/9/10

BIKE MUSIC FESTIVAL

L'organització http://www.350.org/, creada com a "campanya internacional dedicada a construir un moviment que uneixi el món al voltant de les solucions necessàries per la crisi del clima" ha designat el proper 10 d'Octubre com a "Dia Internacional de les Solucions Climàtiques", amb més de 1.000 accions a tot el món, 5 d'elles cel.lebrades a Barcelona.
Des d'aquí proposem el Bike Music Festival http://350.org/es/byciclemusicfestival , un festival de música en el que l'energia utilitzada per l'equip de so és propulsada per generadors integrats a les bicis.
"Bike power sound"
El festival tindrà 3 localitzacions i anirà desplaçant-se (en bici, es clar) d'una a l'altra.

Bolos sobre rodes

El BMF aprofita la visita a la ciutat de Pleasent Revolution http://www.pleasentrevolution.net/ , una gira idea dels Ginger Ninjas http://gingerninjas.com/, grup que l'Octubre de 2.007 va sortir del Nord de Califòrnia cap al Sud de Mèxic, recorrent més de 5.000 milles, oferint més de 90 concerts sense acompanyament de vehicles a motor, amb tot l'equipatge transportat amb bicicletes, instruments i equip de so inclosos. Des de llavors que no han parat, ara estan de tour per Europa i es fan acompanyar de 4 bandes més.
Presentació de la gira
La gira europea els ha portat a més de 10 païssos i acabaran fent més de 6.000 milles.

Al festival també se n'esperen 15 bandes locals, cooperatives de productes sans i deixaran uns minuts de micròfon obert perque associacions, emprenedors o artistes expliquin breument els projectes que porten a terme per combatre el canvi climàtic. L'organització està oberta a col.laboracions a traves de l'e-mail: 350.org.es@gmail.com Per conèixer les localitzacions i horaris del festival entreu a la seva web.
Ens veiem el 10/10/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada