10/1/11

COMPTE AMB ELS CONDUCTORS DESPISTATS

Doncs això, les sortides en bici de carretera tenen sempre el perill de trobarte amb algún conductor que no té tots el sentits possats en la conducció. Ahir vaig topar amb una despistada i vaig tenir la sort de patir només raspadures i blaus. La bici no pot dir el mateix
La intenció d'aquest post és concienciar als conductors que mantinguin les distàncies, i comprendre la vulnerabilitat dels ciclistesLa carretera és tant per vehicles a motor com per bicicletes i els Hunchbacks volem reivindicar aquest espai a compartir des de la igualtat com a persones
Per cert l'accident va ser a la carretera de La Roca arribant a la rotonda del centre comercial, però pot passar a qualsevol lloc.


3 comentaris:

  1. Que fort Carles. Primer de tot, el meu més entit pèsam per la bicicleta. Segòn, contentíssim de que no sigui per tu el pèsam. Tercer, moltes gràcies per la denúncia. La imatge de la teva bici destrossada exemplifica molt be la fragilitat del ciclista. Mai ens n'adonem quan anem en bici. Aquest post ens fa prendre consciència.
    Només espero que hi hagi molts conductors no ciclistes que visitin el nostre blog, que ho dubto, i també espero que els ciclistes quan fem de conductors no oblidem tot això, que de vegades, passa.
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Era ho entenc tot!!! Es culpa dels compradors de rebaixes compulsius de la roca village!!!

    Fora conyes sort que estas bé, perque per les fotos el talegasso pinta bèstia!!!

    Molts anims!

    ResponElimina
  3. El risc és massa alt, pero no sé perque els carreteros sempre penseu que ha estat mala sort.Quantes vides tenim?
    A més, carretera de la Roca, N-II...només falta que aneu per autopista!!!

    ResponElimina