26/4/11

REACCIONS FRONT LA CRISI

A finals de la setmana passada vaig trobar a la bústia un sobre que em va sorpèndre. Escrit a mà hi deia clarament el destinatari. Hunchback Society Barcelona... ben escrit, ja sorprèn, però sobretor es feia estrany veure-ho escrit a mà. Vaig pensar que es tractava d'algun soci del club, però al revers, el remitent era un segell de goma que resava Bar-Restaurant Mariners. Xiringuito Daniel. Arenys de Mar. Això és el que hi havia a l'interior.
Les nostres sortides mai són d'aturar-se a esmorçar entaulats, per tant, dubto molt que passem pel Xringuito Daniel, però ens encanta que hi hagi qui s'enfronti a aquests moments difícils amb empenta i creativitat. Aquest Gerent, fart de veure passar ciclistes, va pensar en demanar a la Fede el llistat de clubs i va enviar una carta com aquesta a tots els clubs de la seva àrea d'influència. Molt be!! Y segur que això mateix ho ha fet amb altres col·lectius.
Xapó!!
Per cert, uns saitons fregideeets... mmm.. com entrerien, eh? Ara, unes galtes de porc o uns peus de ministre o un corderet a mitja sortida... tumben al més pintat. Qui seria el guapo que no agafaria el tren després d'això?

5 comentaris:

  1. Has de ser molt "macho" per fotre't uns callos al port d' Arenys i desprès tornar a casa en bici amb els callos encara a l'estomac.

    ResponElimina
  2. bona idea para una sortida fi de temporada!!

    ResponElimina
  3. Jo hi aniria, el gest que ha tingut el seu propietari, bé que ho mereix!

    ResponElimina
  4. hola,que cal fer per a fer-se soci i sortir a pedalar amb vosaltres?.

    Salut.

    Roc.

    ResponElimina
  5. Per cert; info aquí,please: rocmajoral@gmail.com.
    Segueixo el vostre blog amb interés,ànims,continueu així.

    ResponElimina