22/5/11

XUCLIS I ORBEA

Els Hunchbacks també tenim la nostra faceta social. Aquest propassat dimarts vam anar a fer un cop de mà a la Casa dels Xuclis . La Casa dels Xuklis és un projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per a seguir el tractament mèdic, sigui quina sigui la seva procedència, cultura i condició. Aquest projecte s'ha portat a terme gràcies a l'ajut de molta gent que ha donat temps, diners, experiència laboral o energíes (alguns tot plegat) i entre d'altres a la col.laboració d'Orbea que va regalar 29 bicicletes de totes mides perque pares i nens es puguin desplaçar a l'hospital a seguir tractament o simplement gaudir d'una passeijada.
Aixì estava el passadís i encara quedaven bicis per muntar

Bon ambient. Muntant el model Jazmine 14, aqui encara li falta la cistella davantera i la cadireta pels bebés; va causar furor.

Doncs sí vam muntar bicis de la talla "1" a la 22 i vam fer un curset intensiu de rodetes, dinamos, cadiretes per les nines, caballets... La veritat és que ademés vam passar una bona estona i ens va fer molta il.lusió veure les 29 bicicletes acabades.

Vam provar-les totes

La casa va ser inaugurada el divendres i comença a ser operativa, però tot ajut és encara benvingut. Des d'aquí volem donar les gràcies a Orbea pel regal, estem segur que faran somriure a més d'una i un.

3 comentaris:

  1. Enhorabona per aquest projecte i enhorabona a Orbea ( actes com aquests em fan apostar mes per ells que no pas les victories al Giro )!

    ResponElimina