2/8/12

BICI RACK

Mentre a una ciutat teoricament moderna, internacional i oberta com Barcelona retiren els parking de bicis, multen a discrecció i es plantejen la obligatorietat de casc i prohibicio de circular per voreres, es bó de veure com a l'altra punta del mon, a llocs com Puerto Rico neixen iniciatives com BiciRack.
Un concurs obert a tothom per promoure l'us de la bicicleta i la seva integració dins del mobiliari urbà. Els dissenys no son espectaculars i respiren un caràcter amateur pero tinguem en compte que es tracta de propostes populars que qualsevol pot fer des de casa seva. Jo em quedo amb la iniciativa. Els 3 millos dissenys es premiaran econòmicament i el guanyador es fabricarà i s'instal·larà de forma permanent.

1 comentari:

  1. Si, exactament igual que aquí. Estem tot el dia pensant com podem pacificar el transit i cap a on va la mobilitat urbana del futur, mirant de ser sostenible medioambientalment i respectuosa amb la resa d'usos d'una ciutat. Ah, i això de promoure la participació ciutadana, també ho fem molt be.

    ResponElimina