27/10/09

ELS HUNCHBACK’S ENS VESTIM DE GALA!Ja la tenim aquí! De la mà del Marcel Batlle ens arriba el disseny de la equipació Hunchback Society · Barcelona.
Fina, sòbria i elegant. Inspirada en els grans clàssics però amb un toc modern i contemporani.
Hem volgut escapar dels mítics fabricants d’equipacions per buscar un producte de més qualitat, per això hem confiat en Champion Sys que ofereix prendes molt tècniques i equipa a multitud d’equips professionals.
De moment comencem oferint el que veieu a les imatges a uns preus molt continguts.
Maillot curt 42 €
Maillot llarg 50 €
Armilla tallavent 45 €
Culotte 55 €

Els socis interessats en adquirir prendes, esperem que sigueu tots, feu-nos les comandes a hunchbacksociety@gmail.com per que la primera comanda la farem segons el que ens hagueu demanat.
Nosaltres de moment començarem encarregant les peces que esteu veient però el fabricant ofereix un amplíssim ventall de prendes per totes les condicions meteorològiques; manguitos de licra o polar, pirates de diversos gruixos, culottes llargs, jaquetes de tota mena, gorres, monos de ciclocross... exploreu a la pàgina de Champion Sys i al·lucinareu. Si existeix demanda per part dels socis d’altres tipus de prenda a part de les que ara us presentem feu-nos ho saber i adaptarem el disseny i farem l’encàrrec.

1 comentari: