24/10/09

Tour de Flandes 2010

Aquesta Setmana Santa els Hunchbacks anirem a fer el Tour de Flandes, la més matinera de les clàssiques del nord, amb sortida a Bruges i arribada a Ninove.
253 kilòmetres de recorregut amb uns 2.000 metres de desnivell acumulat i els mítics 16 murs de llambordes entre els que destaca el famós Kapelmuur. N’hi ha que tenen un pendent mitjà del 20%.
El divendres 2 d’abril pel matí volarem a Brussel·les, llogarem furgonetes i anirem a Ninove on les aparcarem. D’aquí anirem en tren fins a Bruges. Al matí següent correrem la marxa cicloturista juntament amb els més de 19.000 cicloturistes que cada any la fan. A l’arribada tindrem les furgonetes esperant-nos per poder tornar a l’hotel de Bruges.
A l’endemà ens despertarem amb la signatures dels pros a la mateixa plaça de l’hotel. Després de veure la sortida podrem anar a gaudir de la autèntica diada nacional belga i veure passar als Flecha, Devolder, Bonen i companyia.
En el video teniu un resum del que acostuma a passar. Música de Johnny Cash

En el video teniu un resum del que acostuma a passar. Música de Johnny Cash.
El mateix diumenge al vespre tornem a Barcelona des de Brussel·les.
Encara queden 3 o 4 places lliures. Qui es vulgui apuntar que escrigui un mail a hunchbacksociety@gmail.com. És una activitat només per socis.

2 comentaris:

  1. buuuuu!!!!!!! quines ganes!!!volem que plogui i que sigui epic!!!

    ResponElimina
  2. Si, pero no volem menjar-nos el bordillo com el del vidio! Diooooossssssss quin pinyo!!!

    ResponElimina