29/5/10

GIRO MONACO

Els millors guants curts d'estiu que he provat mai! A primera vista, el disseny, els detalls i la qualitat dels materials ja sorprén. Estic parlant dels Giro Monaco, els guants d'estiu concebuts per fer tirades llargues de carretera. Són comodíssims, els materials són de molta qualitat, molt suaus, la palma és tota de pell superfina amb un tacte espectacular i incorpora tres zones diferents d'acolxats molt ben pensats que encaixen perfectament en les zones on es requereix aquesta protecció. Resultat, els millors, més òmodes i frescos guants que he provat mai.
El teixit de la part superior és molt transpirable i extensible en les quatre direccions, donant una sensació de llibertat de moviments increïble.

Un acolxat lleu al naixement dels dits, una zona acolxada amb technogel,que s'agraeix moltíssim, a sota del dit gros i un acolxat similar a la Body Geometry.
Tot el palmell està fabricat amb pell Pittards microventilada molt suau i flexible que manté el palmell fresc però que alhora és repelent a l'aigua i al vent i transpirable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada