4/5/10

SPECIALIZED 29 INCH

Des de fa 20 anys se celebra a mitjans d'abril a Monterrey, California la Sea Otter Classic, la que podriem definir com la gran festa de la mountainbike dels estats units, amb curses de totes les disciplines i una gran fira on totes les grans marques presenten les seves novetats.
Per mi una de les grans revelacions és el que mostren aquests dos vídeos. Tant a la cursa XC com a la Short Track XC, els pros de Specialized, Christopph Sauser, Barry Stander i Todd Wells, han corregut i guanyat amb bicis amb rodes de 29 pulsades. Les grans marques ja estan apostant fort per les 29rs!!! Potser si que ens podem començar a creure als pioners com Willits o Niner quan diuen que d'aquí a 5 anys tots anirem amb bicis de 29!!!

2 comentaris:

  1. jaja, que vingui el senyor Gary Fisher amb les seves 29" als senderillos pedregosos de Tarragona , a veure com anem de agilitat!!!.... clar que per un traçat con Sea Otter, que es com anar per autopista , les 29 van de pm, pero no crec que siguin gaire polivalents....jo de moment 26 pel dia a dia...potser alguna 29 pero per provar (la Air 9 carbon de Niner es brutal)..pero no crec que sigui la bici que sustituirà a les 26 en el futur, sino que simplement les complememtarà
    EL dissabte a la Maraton del Monegros vaig anar molt rato a roda d'una Niner 29 blava molt guapa , tota rigida i el tio anava molt rapid, era el traçat i la cursa perfecte per una 29". 112km amb nomes 900 m de desnivell per pista rapida i oberta

    ResponElimina
  2. si em pillo una 29er i em faig un tattoo seré el més guay de tot collserola!!!!!!! jejeejeeej molt chules la air carbon!!!!

    ResponElimina