28/6/10

IRONMAN NIÇA 2010

Diumenge d'emocions fortes a la capital de la Côte d'Azur francesa. Gran participació de catalans a l'Ironman France a Niça, entre els que hi havia 5 Hunchbacks. Les altes temperatures van fer que la present edició de la exigent cursa fos molt dura, en especial el tram de la Marató. Des d'aquí felicitem a tots els finishers pel gran esforç i molt especialment al grandissim Marcel Zamora, que es va proclamar vencedor per cinquena vegada consecutiva, contralant la cursa en tot moment. Moltes felicitats, Marcel.
1a volta natació del Marcel Zamora.
Tota la Marató primer obrint distàncies amb els perseguidors.
Grandíssim Martí. Desprenent alegria sempre. Felicitats!

El nostre Marcel a la transició després d'una natació espectacular!
Carrerón del Pau. No es creu la natació que va fer i es va treure de la màniga un sector de bici espectacular només a l'abast de molt pocs. Felicitats!
Tot i que no tenim fotos, Felicitats també al "Cuerpu", al Javi, al Luis i al Toñin que van saber patir fins al final en un Ironman duríssim pel recorregut i les elevades temperatures.

Fotos de mític Mountainbiker David Giró. Últimament s'està apropant molt al món de les rodes primes!

5 comentaris:

  1. Un plaer saludar alguns dels Hunchback a Niza. Al Giro no el vaig poder veure, però pel que vec igual el trobo per algún trí, je,je. Salut i enhorabona a tots els finishers.

    ResponElimina
  2. grandes tots!!!
    calor tipica del ironman de niza.
    No ens oblidem dels tambe hunchbacks "cuerpu"i toñin llorente que van patir de lo seu pero van acavar com uns campions!!

    ResponElimina
  3. Grande Joan! moltisimes gracies pels anims, sempre t'empenyen una mica quan estas fotut!
    Felicitats a tots els hunchbacks finishers!

    ResponElimina
  4. Molt grans! ampliant la llegenda Hunchback!!

    ResponElimina
  5. Els anims son clau!!! La part del aeroport era la muerte! Sort del David i del Toni que estaven perfectament col·locats....

    Ah! i moltes gracies a tots els que vareu participar en regalar-me aquest Ironman!!!! durant la cursa em vaig recordar de vosaltres pero ara...s'agraeix molt!!!

    ResponElimina