2/9/10

chalk livestrong

Tots el que heu seguit el TOUR DE FRANÇA aquest any us haureu adonat que en els ports mitics estaven plens d'escrits grocs a terra, com no, es cosa de la fundació de l'ance Armstrong, LIVESTRONG. Son missatges que la gent enviaven per sms i una máquina inventada per l'ocasió els pintava a terra. No us perdeu l'empres que la va inventar, a mi em sembla molt interessant, "potser perque sóc dissenyador"

www.deeplocal.com



7 comentaris:

  1. No ho coneixia i m'encanta!!!

    Increible el concepte inovador i perque no mediatic que te del Ciclisme l'equip del Lance. No sabem el que perdrem quan desapareixi definitivament del panorama UCI. En aquest aspecte si que es el Nº1...

    ResponElimina
  2. digalis als organitzadors de La Vuelta 2010.... no coment.. ¬¬
    Podriem contactar amb l'empresa en per a que ens pintessin la carretera a Santa Fe del Montseny !

    ResponElimina
  3. rafi: perque possin "fertiberia" per tot el montseny prefereixo que no possin res!!! vaya sponsor que te la vuelta....!!!!

    ResponElimina
  4. la vuelta es molt glam... sobretot des que Custo disenya el maillot de lider... xD

    Pero bromes a part, seria maco deixar una signatura Hunchback en alguna carretera que ens sigui mitica!

    ResponElimina
  5. Rat Penat dimarts que ve. Podem quedar a les 14 hs i anar cap allà en bici.

    ResponElimina
  6. juas juas juas! ja m'explicareu que tal jo a les 14h estare dinant a la feina...... (ja podria ser el diss o diumenge....)

    ResponElimina
  7. inovadora y buena idea, si, no hay duda. dudas me entran por otra parte, un poco como muchas cosas que vienen del otro lado... we are the roulers of the world, we are number one, "america is the greatest country on earth" ellos mismo lo dicen. Bush for president, aeahh no, Armstrong.

    ResponElimina