28/9/11

2 RABASA A L'EROICA

Dos de nosaltres durem un parell d'exemplars d'aquesta mítica marca de Mollet. Qui no ha tingut una Rabasa Derbi? Potser encara corre una Panther pel garatge de la casa d'estiueig!!
Aquest vincle emocional ha fet que dos de nosaltres ens decantessim per dur a L'Eroica dues Rabasa i no altres marques més conegudes i prestigioses en l'ambit de la carretera.
Potser ja ho sabeu tots, però Rabasa reneixerà en un futur, esperem que proper. Rabasa Bicycles, ha fet gala de l'entusiasme i la sensibilitat que els caracteritza i ens ha donat suport cedint-nos una de les dues màquines que us presentem a continuació i una equipació preciosa per que duguem el nom d'aquesta marca tant mítica de casa nostra al gran punt de trobada de la bici clàssica en que s'ha convertit L'Eroica.
El Carles ha restaurat, amb molt de carinyo i amb l'ajuda inestimable del Carles Pinyol, aquesta clàssica Rabasa Derbi. Han desmuntat fins a la última bola de cada rodament i l'han deixat en aquest estat impecable. Desconeixem l'any de fabricació i detalls similars.
Preciosa Rabasa Derbi clàssica.
Detall del tub de direcció, pont de fre i racor de forquilla


Mítica calca Rabasa Derbi
 L'Albert Adami, net d'en Simeó Rabasa, fundador de Rabasa i de Derbi, és qui s'ha embrancat en el magnífic projecte de rellençar la marca (Tenim moltes ganes d'explicar més detalls, però no es pot encara), m'ha deixat aquesta preciositat.
Bicicleta especial que es va fer per exposar a fires i que no s'ha estrenat mai. Pintura cromata velatta magnífica i grup Campagnolo Nuovo sport al complert en perfecte estat. Té una estètica molt espectacular!!
Una peça única
Tuberia Columbus cromada i els tubs del triangle principal pintats a sobre del cromat.
Potència i Manillar Cinelli i cinta Benotto. Tot original i en perfecte estat.
Tija Campagnolo. Seient Guilla Master de pell girada negra, preciós! Només hi he hagut de canviar els tubulars i un encara estava prou be i el duré de recanvi per si punxo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada