11/1/10

MAVIC KSYRIUM YKSION K10

La casa Mavic ha anunciat que aquest 2010 s'introduirà al mon de les cobertes de carretera i de quina millor manera que treient al mercat un pack limitat de 1000 jocs de les noves Ksyrium Yksion K10.
Les Yksion K10 s'han creat per celebrar el 10è aniversari de les ja mítiques Ksyrium. Amb un pes interessant de 1470gr i un bon disseny son un fantàstic component per a les bicicletes més "tot terreny" i el seu ús diari. Les rodes incorporen alguns canvis, com els nous radis K10 o les boixes de carboni i venen muntades amb les noves cobertes K10 de 23mm i 225gr de característiques similars a les clàssiques Vittoria ja que es faran a la mateixa fàbrica. Amb aquesta nova introducció al mercat Mavic pretén millorar les prestacions de les seves rodes amb unes cobertes pensades i dissenyades a tal finalitat. S'espera que la casa tregui un model de cobertes per a cadascún dels seus models al mercat i, fins i tot, que tregui un model de cobertes per a la seva gamma de btt.
Els packs estan limitats a 1000 unitats, inclouen les rodes, tanques d'acer, càmeres, cobertes i bossa protectora a un preu de 1400 USD que serien uns 970 euros.

1 comentari: