27/2/10

IBIKE

Fa uns posts, en Marc Gasch ens va informar de la existència d'aquest nou medidor de potència. Es tracta d'un nou sistema creat per competir amb els medidors de potencia directa ( SRM, Powertap...) amb les seves prestacions i sobretot amb el seu preu molt més assequible.

Es tracta d'un medidor de potència que es basa en la 3a llei de Newton (acció-reacció) i calcula els Wats generats a partir de les forçes oposades al moviment i no la força que apliquem a cada pedalada. D'aquesta manera el iBike mesura variables com la inclinació, la velocitat, el pes, el vent, l'aceleració o el roçament de les rodes per tal de calcular la potència que estem produint.

Les principals armes del iBike son el seu baix pes (62 gr) el seu preu "econòmic", la instal·lació ràpida i possibilitat de canviar de bicicleta de manera senzilla.

A part de mesurar la potència ens proporciona les dades propies d'un contaquilòmetres de gama molt alta, aportant la velocitat, pulsacions, pendent, distància, temps, cadència, altitud, velocitat del vent, temperatura o calories entre altres.

El Software del iBike permet recrear entrenaments predeterminats o personalitzats per tal de funcionar a mode d'entrenador personal.
Podem disfrutar de varis models del medidor de potencia, ell més bàsic iSport (180 euros o 310 euros amb wireless), el iPro (570 euros) que permet volcar la informació al nostre PC o Mac o el tope de gama, el iAero (660 euros) que convinat amb un medidor directe ens permet simular les funcions d'un tunel de vent.

Així doncs des de 180 euros podem disfrutar d'un entrenament amb els prestigiosos Watts, falta saber com funciona i quan de fiable resulta, si algu la provat estem ansiosos per conèixer!

1 comentari:

  1. veo cn orgullo que actualizais a diario, cosa que me gusta y mucho...

    temas muy variados y enriquecedores.

    como se que os gusta el mundo de la foto y los colores,os invito a que echeis un vistazo a una carpeta de viajes que acabo de actualizar,junto al resto de biciviajes que he ido haciendo....
    espero os guste.
    http://cid-1286e10ab547f98e.skydrive.live.com/browse.aspx/Paisajesy%20colorido^_^_

    Un saludo grande
    Kms de felicidad.

    ResponElimina