1/2/10

TRANSPYR 2010

Ja fa dies que se senten rumors però amb la recent aparició de la web es comfirma l'aparició de la Transpyr, la cursa per etapes que travessa els Pirineus de mar a mar. Som molts els que veient l'èxit de curses com la Cape Epic, la Ruta de los Conquistadores i sobretot la Titan Desert, sempre hem pensat que una cursa per etapes als pirineus també seria atractiva per als bikers d'arreu del món. Finalment els organitzadors de la TransAlp s'han decidit a implantar els seus coneixements i la seva experiència, al nostre territori i ho ha fet de la mà d'una empresa local de dicada al marketing esportiu.
En aquesta primera edició es tracta d'una prova pilot, no competitiva, oberta a 300 participants que del 19 al 26 de juny hauran de serguir amb GPS els 860 km del recorregut de les 8 etapes que separen Roses de Donosti, fent una mitjana de 100 km i 2500 metres de desnivell positiu acumulat cada dia.
Navegueu una estona per la web i veureu que ho tenen tot molt ben explicat i que han tingut cura de molts detalls.

3 comentaris:

  1. hola felicidades por el estupendo blog. espero algun dia poder compartir kilometros con vosotros. he visto vuestro calendario y quizas pueda un dia engancharme a vuestra "chepa"

    ResponElimina
  2. Dents llargues!! pero les dates son un poc complicades...

    ResponElimina
  3. Pels que no puguin fer-la per dates ,informar que a l'agost es farà la www.bike-transpirineus.com ,uns 600km i 18000m+ en 7 etapes i una contrarellotge.Surt de Viella i arriba a Llançà.

    ResponElimina