31/5/10

GRUBER ASSIST

Quan veus aquest vídeo quedes tant acollonit que enseguida penses que no pot ser, que s'ha de tractar d'un muntatge per afegir polèmica. Que 2 italians envejosos del Cancellara han fotut un tros de ferro amb un cable dintre d'una bici fent veure que era un motor i després han retocat el vídeo, que no demostra que Fabian toqui cap botó... Sencillament, no pot ser tant fàcil com s'explica en aquest vídeo que molts de vosaltres ja haureu vist.

Penso, no pot ser que això sigui un motor tant potent i si ho fos ha de fer la bici tant pesada que aixecaria suspicàcies al control de pés. Ah! Molt be, la bici del Fabian está per sobre del pes mínim, però no us heu passat una mica amb el lastre? Li pesa 11.200 gr.!!
Doncs resulta que l'home del vídeo és Davide Cassini, exprofesional company de Chiapucci i Roche i el motoret de marres existeix i és un Gruber Assist que dona 100 watts de potència extra durant 45 minuts. Cassini explica L'Equipe que li van deixar probar una bici de menys de 10 kilos amb aquest motor amagat al tub vertical i les bateries amagades dintre del quadro i que no s'ho podia creure, que pitjant un botó amagat al guardapolvo de la maneta de freno, la bici es posava a 50 km/h sense necessitat de fer força al donar pedals i que només fa una lleugera remor quasi imperceptible i menys si vas en pilot.
Us ho creieu?

11 comentaris:

  1. Jo flipo amb l'accelerada de Cancellara quan va amb el grup! Pero es que el tio és molt animal!!!
    Lo de que toca la maneta em sembla una tonteria...tots sabem que per canviar de pinyó has de baixar la ma a la maneta...jo no veig res de sospitós en el moviment.
    Si ens posem a analitzar apretons podem concloure que els atacs del Lance o del Contador al tour, on marxen superfàcil del grup de capos, també son molt sospitosos...

    Es pot debatre pero per mi Cancellara es molt gran!!

    ResponElimina
  2. el motor que no es valid es el del VALVERDE!!!! JAJAJAJAJAAJAJ el motoret aquest mola moolt!!! i 100w estres son una autentica burrada!!!
    el cancellara es un fora de serie!!
    per cert daqui 15 dies tinc la luba!! on venen aquest motoret?? jejejejeej si porto 20 bateries estres son 900 minuts amb 100w!!! es per pensars-ho!!!

    ResponElimina
  3. El que passa és que el Cance és tan animal que és mes fàcil pensar que porta un motoret a la bici. De tota manera montatge o no el video és bo. I el que mes greu em sap és que amb tot lo que he vist al ciclisme jo ja no dono la cara per ningú devant de rumors o muntatges, ja m'he endut massa pals.
    Ah! aprofito per felicitar-vos pel blog, és molt bo.

    ResponElimina
  4. Bulo. Es que no heu vist els quadriceps del Cancellara? alla esta el motor....
    I el Boonen aquell dia no s'havia pres el bol matutí de farlopa, per aixo es va quedar tant tirat

    ResponElimina
  5. quadriceps= a animal!!
    pau milla = a quadriceps amb cos a sobre= a animal!! i no porta motoret!!
    amb aquesta equacio em donen el titol de cientific!!!!
    el boonen que es foti per farloperu!!!!!

    ResponElimina
  6. Si i l' home mai va arribar a la lluna i Al cap d any del 2000 el mon s acaba.....

    ResponElimina
  7. Aqui tambe deu dur un motor , no?
    http://www.youtube.com/watch?v=ha26GN_RLNc&feature=related
    de moment les ajudes son cosa de la biotecnologia xD!

    ResponElimina
  8. Como alguien me dijo una vez: si hay colillas, alguien ha fumado... Cuidadín que el mecanismo existe. Aunque el hecho de que exista no debe suponer la criminalización del ciclista.

    ResponElimina
  9. Javi, tu bici siempre ha hecho un ruido sospechoso...por eso aprietas simpre para que no se oiga!!!

    Todo se sabrá!!!!

    ResponElimina
  10. rumor q venga de cassani se ha de poner en cuarentena. es el mismo pollo q aseguro haber visto al "pollo" Rasmussen al lado del Lago di Garda vestido de negro para evitar q los vampiros pudieran encontrarle. Q fue del pollo? fuera del tour sin dar positivo y ahora corriendo en tercera división. Q Spartacus tenga mejor suerte q teniendo en cuenta lo chalao q esta el tal McQuaid , si además le dan argumentos pa salir en la foto, estamos apañaos

    ResponElimina
  11. Doncs a mí m'aniria prou bé per seguir als Marcels, Paus i companyia... i lo de que la bici li pesa 11,200 kg ho posaria en quarentena

    ResponElimina