4/9/12

EUROBIKE 1/4: CARRETERA

Hem tingut la meravellosa oportunitat d'anar a l'Eurobike, la fira de bicicletes més important d'Europa. Han estat 3 intensos dies, molts metres caminats entre els milers d'stands repartits entre els 12 enormes pabellons que conformen aquesta mostra on tothom que vulgui formar part d'aquest sector hi ha de ser present; marques, distribuidors, botigues, premsa. És tant gran i hi ha tanta teca que diria que en 3 dies de 9 hores de plena activitat no he pogut visitar tots els stands. Seria impossible, per tant, explicar aquí tot el que hi ha. Faré un resum de les tendències més evidents i d'algunes novetats interessant.
Totes les grans marques incorporen bicicletes de ciclocross amb discs, no és novetat, i algunes marques equipen amb frens de disc les bicis de carretera. Cosa que implica a les marques de components que també presenten rodes i boixes per discs i Formula i Magura són els que més han treballat els discs hidràulics per carretera. Hem pogut provar el Record i DuraAce electrònics i hem vist el Athena electrònic. Els grups electrònics ja equipen bicis de totes les marques i de totes les games.
Hem vist bicicletes precioses, jo em quedo amb Cannondale SuperSix EVO Black (negra mate amb copkit i rodes enve negres i quadro evolucionat 50 grams més lleuger que el SuperSix EVO), amb Canyon Ultimate CF SLX (aquí prototip amb discs), sobries i poc ostentoses. També Look que ja destaca una mica més.
Nova Canyon Ultimate CF SLX en versió prototip amb discs hidràulics.
Detall de la nova tija que flexa per donar comoditat de marxa.
Detall de pipa i cablejat intern inclús el de frens de disc.
Hi havia 3 Colnago C59 amb discs hidraulics.
Detall de pinça Magura.
Detall de potència integrada de la Look 675.
Look 675. No és novetat però és espectacular.
Cannondale Supersix Evo Black. 655 gr. de quadro!
Supersix Evo Black amb el nou cranck set de 400 grams. Preciosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada