2/12/09

BICEBERG

Corrent per la Vila Olímpica de Barcelona varem descobrir el concepte de Biceberg, una idea genial que es comença a instal·lar al nostre país.
Es tracta d'un pàrking automàtic soterrat de bicicletes pensat per a utilitzar-se al centre de la ciutat o a pàrkings de comunitats de veins. Amb una capacitat al·lucinant per a l'espai que ocupa la seva instal·lació (7,5m en planta) tenim diferents models per emmagatzemar 23, 46, 69 o fins a 92 biciletes depenent de la profunditat de la construcció.

El recipient on dipositem la nostra bici ens permet també guardar les nostres bosses i equipatge que ens acompanyi fins a 25 kg. Caldrà veure quin és el preu per estacionar la bici i com s'accepta la seva introducció! De moment ja en podem trobar a Barcelona, Blanes, Saragossa, Hosca i el País Basc.

6 comentaris:

  1. GRANDE PAU!!!! llastima que no acavessim la ultima serie... tot i el poc reg cerebral que teniem en aquells moments veig que la memoria no et falla!!!!

    ResponElimina
  2. Jejeje...

    Llastima de la ultima! Pero jo ja anava fundint i no estava preparat per veure res per sobre de 3:30!

    M'ha costat fer memòria! pero es que m'encanta el nom! Super acertat! Ja estic pensant en introduir-ho a alguna obra...

    ResponElimina
  3. tu vigila amb les obres que no set caigui un altre carrer!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Está muy bien!!yo utilizo el q hay en García Faria porque trabajo muy cerca. Es muy fácil de utilizar, ad+ de la bici dejo la mochila y el caso, y otra cosa a tener en cuenta: es gratis!!

    ResponElimina
  5. Es gratis? Eso no lo sabia!!! El de Garcia Faria es el que vimos corriendo, pero ponia en funcionamiento a partir del 31 de noviembre...estraña fecha...

    ResponElimina
  6. Pues si que es gratis!la tarjeta me la saqué en las oficinas del BSM, q stan en Rosa Sensat.Se lo recomiendo a todo el mundo q vaya en bici, lo único q deberían instalar más en Barcelona para q pudiéramos movernos en bici tranquilamente por toda la ciudad sin miedo a q nos la roben!!mi hermana vive en Ferrol y allí están instalando un sistema parecido, se llama bigloo, y creo que ya van por el segundo.

    ResponElimina