18/1/10

PEDAL BRAIN

Des de ja fa temps la convinació bike-iPhone comença a pendre forma amb diverses aplicacions dedicades a la pràctica del ciclisme. Aquesta tendència es veu reforçada amb l'aparició de l'anomenada Pedal Brain.
Es tracta d'una aplicació de característiques semblants al Nike Plus aplicat al sector de les dues rodes, que ens permetrà realitzar interessants funcions com seguir els recorreguts per GPS, passar totes les dades a un servidor on line, planificar entrenaments o fins i tot detectar altres usuaris a la carretera i poder controlar ubicació i realitzar competicions i entrenaments virtuals. A més l'aplicació s'acompanya d'un soport per a portar l'iPhone/IPod touch al manillar de les nostres bicis. Caldrà veure com queda instal·lat i quin preu te l'aplicació i el soport.

L'importador a España serà Speedinc.

6 comentaris:

  1. una cosa que anava a penjar... i tem adelantes!!! te bona pinta!!!
    aviam com actua el iphone quan li caiguin 3 litres de suor al damunt!!!!

    ResponElimina
  2. Va!!!! no busquis excuses!!! Estas sense idees ultimament...només cal veure el teu blog... una setmana amb l'Ibon!!!

    Les gotes de suor no em preocupen tant com el dia que caigui un chaparron d'estiu! o el qua que llepis baixant un port!!

    Proposo que comprovis l'agarre del suport portant et teu iPhone als adoquins de Flandes!!! Parla amb el Pepe ja!!!!

    ResponElimina
  3. eo, te molt bona pinta pero amb aquest suport de carbono valdra un ojo de la cara... a mes crec que has de pagar suscripcio mensual oi? pero pinta molt guapo

    Jo de moment he provat el APP per l'iphone "Motion X" , 2,39 euros (http://news.motionx.com/category/motionx-gps)

    Amb el suport per l'Iphone de RAM (no es mou res, 15 euros) i va bastant be...(http://cgi.ebay.com/RAP-274-1-AP6U-Ram-Bike-Mount-for-iPhone-3G-3GS_W0QQitemZ330374066030QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4cebd42f6e#ht_1154wt_941) Es una mica coñazo perque perd cobertura i pq es para de grabar el track si et truca algu...pero esta be per veure carreteres, etc...

    Marc Gaschdget

    ResponElimina
  4. Segons he llegit valdra entre 90 i 130 erazos el suport + subscripció. Segons els serveis que vulguis canviarà el preu.

    A veure si el Pepe ens informa de tot i completem el post...

    ResponElimina
  5. joder la vertitat es que el suport en carbono es brutal...home i es una altre rollo perque aixo te tecnologia ANT+ per entrenar, lo que porto jo es nomes per grabar i seguir els tracks del GPS i els mapes...

    ResponElimina
  6. nois, si algo esta interessat ja parlare amb el pp per aviam si podem arrivar a algun acord!! ja sabeu que es un troç de pa!!!

    ResponElimina