4/2/10

BAGBIKE


Vialis i ARO han tret al mercat una bossa preciosa per la Brompton. Com no podia ser d'una altra manera, el fabricant de sabates Barceloní ha continuat fidel a la seva aposta per la singularitat, la originalitat i la qualitat dels seus productes, dedicat-se amb plaer a la cura dels detalls de confecció i disseny i la tria de materials.
La bossa està fabricada amb materies molt cuidades com el cotó piqué amb detalls en pell de curtició vegetal.
A l'interior té una butxaca i un separador acolxat per portar l'ordinador. La bossa tanca amb cremallera i amb una solapa que tanca amb dues cintes de pell que permeten portar objectes de major tamany, com jaquetes o tubs d'arquitectura...
A la part del darrera té dues butxaques molt pràctiques per que hi pots accedir mentre pedales, per portar mòbil, claus, cartera...
La bossa encaixa perfectament a la Brompton amb el sistema clàssic Brompton i es converteix ràpidament en maletí, bossa de bandolera o motxilla.
Des d'avuí està disponible a la botiga Vialis del carrer Rec (al Born) en els 8 colors; negre, asfalt, vi, marró, blau marí, taronja, verd i cartró.
També la venen a botigues de bici com Cap Problema, Probike, Espai Bici...
És una meravella. Si teniu una Brompton, acabareu amb una BAGBIKE. Quan la veieu en directe i la toqueu veureu quue no hi ha un altre producte que estigui més en sintonia amb la filosofia que hi ha al darrera de les Brompton, tret de Brooks, potser.

4 comentaris:

  1. ES BRUTAL!!!
    jo la vaig veure laltre dia al probike!!!!!!
    juanituu.... ser que tens contactillos por alli..
    creus que pillarem algun discount???
    la asfalto cotton quedaria genial amb la meva tuti colori brompton!!!

    ResponElimina
  2. Guapa, guapa.
    Aixó si fa patir una mica per pluja...Jo me la demanó NARANJA-COTTON per la meva Brompti negre mate.

    ResponElimina
  3. A quina botiga és més econòmica?
    Probike o Vialis?

    ResponElimina