9/2/10

REVOLUTION WHEELWORKS

Sintonia total amb la filosofia que hi ha al darrera d'aquesta nova marca de rodes, fundada a Pensilvania per dos ciclistes empedreits, en Jonathan Kahler i Andrew Rose, per vèncer la frustració que patien al comprobar que les rodes que desitjaven per competir, no paraven de pujar de preu i que anaven incorporant cada vegada més elements que dificultaven el seu manteniment i encarien les reparacions. Van decidir fundar Revolution Wheelworks seleccionant amb cura els millors components per aconseguir unes rodes lleugeres, rígides amb una alta inèrcia de rotació, de fàcil manteniment, però sempre oferint un producte a un preu molt raonable gràcies, en gran mesura, a reduir molt les despeses en marketing i publicitat, centrant-se exclusivament en comuniicar a través de la seva web i el seu blog.
A demés, les rodes són precioses i el tracte és directe, ràpid i fluit i amb el mateix Jonathan Kahler, que és qui fabrica a mà totes i cadascuna de les rodes.
Només 2 exemples:
REV-50. Rodes de carbono de perfil per tubulars de 1360 gr a 695 € + 60 € de ports.
REV-22L. Rodes de llanta d'alumini per coberta de 1290 gr a 385 € + 60 € de ports.
Si esteu interessats en comprar contacteu amb ells directament per que la seva online store només està pensada per Estats Units.
The REV-50 wheels are maybe 95% as good as Zipps, for 42% of the price. Unless you're lighting cigars with twenty dollar bills these babies are hard to beat.


We can't promise you'll suffer any less when climbing, but decreased rotational weight the REV-22Ls will get you to the summit faster, so at least you won't have to suffer as long.

6 comentaris:

  1. uiuiui, quina bona pinta les 22L.......uuuummmm...9 d'abril el meu cumpleanys....
    Joan ja tinc la llicencia i la roba tot perfecte , thanks per l'ajuda!

    ResponElimina
  2. Maaaaaaaarc, Canelita en rama!!
    Xerrem per que potser m'en pillo unes i ens estalviem ports.
    Mola que ja ho tinguis tot.

    ResponElimina
  3. Uiiiii!!! Això per cx.... Mola!
    Tenen una retiradeta a les meves Matrix.

    ResponElimina
  4. M interessa!!! Molt bona pinta tenen!!!!

    ResponElimina
  5. oooooooooooh! post endimoniat! aixi no hi ha qui estalvii!!!! ja tinc les 22Ls en el cap..

    ResponElimina
  6. ok, m'apunto al pedido conjunt que estic veien ja en estat embrionari...

    ResponElimina