24/2/11

PAVE CULTURE CYCLISTE, BE CONNECTED

A molts de vosaltres ja us deuen haver sonat campanes de la propera obertura d’una nova botiga de bicis a El Prat de Llobregat.
Botiga que està generant moltes expectatives i els que hem tingut la sort de seguir una mica el procés, visitar el local... us podem dir que aquestes expectatives no seran traïdes. M'atreviria a dir que seran superades amb escreix.
Parlo de Pave Culture Cycliste, espai dedicat a la Bicicleta de Carretera, quasi exclusivament, i que neix amb ganes de convertir-se en una referència en aquest sector, per la selecció acurada de producte, per l’excel•lència en el servei, tant de mecànica, com d'atenció personalitzada i experta, calendari d’activitats... però el que converteix a Pave en un espai únic és la manera d’aproximar-se al ciclisme de carretera cuidant l’estètica i la presentació, enaltint així, la bellesa d’aquest esport. Això que en la cultura anglosaxona fa temps que funciona, i que a Hunchback Society tant ens agrada, arriba a casa nostra!!
Encara no sabem la data d'obertura, però es van escalfant els motors, així que deu estar al caure! Si voleu seguir de prop les evolucions i rebre propostes de Pavé, deixeu aquí el vostre mail.

1 comentari: