13/2/11

THE RULES

Que bones les regles que els bons de Velominati publiquen al seu bloc per tal de guarir i mantenir l'etiqueta en el ciclisme. Paciència per que són 82 regles. I sentit de l'humor!! Però val la pena que us les llegiu.
N'hi ha de tant bones com:
Regla 6: Allibera la ment i les teves cames et seguiran.
Regla 7: Les marques de moreno s'han de cultivar. Per res del mon es poden enrotllar mànigues o camals del coulotte per intentar diluir-les. Els maillots sense mànigues estan totalment prohibits.
Regla 14: Els coulottes han de ser negres, amb la possible excepció de que tinguin un panell lateral de color a conjunt amb el maillot.
Regla 17: Vestir equipacions d'equips professionals és qüestionable, si no et paguen per fer-ho. Si ho has de fer, que totes les peces coincideixin perfectament. Mai maillot del Mapei, coulottes del Kelme i mitjons Telekom.
Regla 29: Les bosses sota seient no tenen lloc a les bicis de carretera. Només es poden acceptar a mountainbikes en casos d'extrema necessitat.
Regla 31: Càmeres, kits multienes, manxes, han d'anar a les butxaques del maillot, o en bidons convertits per portar recanvis.
Regla 32: Camelbacks mai poden ser vistos en ciclistes de carretera. No hi ha excepcions.
Regla 35: Cascs de carretera es poden usar en mountainbike però no a l'inrevés. No viseres en carretera!!
Regla 37: Els braços de les ulleres sempre s'han de recolsar sobre les cintes del casc. Sense excepcions.
Regla 44: El manillar d'una bici de carretera sempre ha d'estar per sota del seient. El mínim marge de tolerància són 4 centímetres. No hi ha màxim.
Això només són alguns exemples.

3 comentaris: