29/7/12

GIAU, TRE CROCI, TRE CIME DI LAVAREDO, FALZAREGO, SAN PELEGRINO...

Darrera crònica de la setmana dolomítica, ja des de casa.

Pel penúltim dia ens haviem reservat el plat fort, sobre el paper era l'etapón de la setmana i sobre el terreny es va confirmar com a tal. Sortint s'Alleghe varem fer el Passo Giau fins a Cortina d'Ampezzo on vam enfilar cap a Tre Croci i remontar una mica fins a Misurina, on començava el plat fort, Tre Cime di Lavaredo, però per si no ens semblaven suficients els 3 o 4 kilòmetres al 15% de mitjana amb rampes més fortes de tant en tant, ens vam saltar el desvio i vam baixar 5 km perdent 300 metres de desnivell, que varem haver de remontar abans d'atacar Tre Cime! Un bon escalfament. De Tre Cime retorn a Cortina i Falzarego per tornar a Alleghe. En total 4.042 m de desnivell + en 136 kilòmetres.

Vistes des de Passo Giau
Arribant a Misurina per atacar Tre Cime di Lavaredo
Vistes des de Tre Cime
El darrer dia, ja anavem tornant cap a casa am la furgoneta, però vam parar un moment a fer un sube-baja al mític San Pelegrino. Un altre portet de 18 kilòmetres i 1200 m de desnivell +. Amb carretera de recorregut espectacular, amb tram de tornantes, amb punts de desnivell fort i paissatge entre boscos de dibuixos al principi per obrir-se després i deixar veure a tocar grans blocs de roca amb parets descomunals per fer vies ferrades i escalada. Amb les seves diferències, però com al Passo Giau, Falzarego, Fedaia, Gavia...
En total, en tota la setmana hem fet 571,6 km amb 16.447 m de desnivell +, en molt bona companyia i envoltats d'un paissatge exhuberant i recorrent unes carreteres de traçat espectacular. Molt recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada