2/7/12

TRANSPYR ROAD

Demà marxem cap a la Transpyr Road, si si, la transpyr de muntanya que va començar dissabte a Roses tindrà una versió de carretera. Enguany es fa l'edició 0 que consta només de 4 etapes, amb sortides i arribades coincidint amb les quatre últimes etapes de la de muntanya, però la intenció és que quan sigui competitiva sigui de 8 etapes, com la de muntanya i travessi tot el pirineu, com la de muntanya.
Però no serà una travessa dels pirineus de carretera típica. El recorregut s'ha volgut desmacar de les clàssiques rutes transpirenaiques per anar a buscar carreteres secundàries, camins rurals asfaltats, recorreguts i paratges desconeguts i poc frequentats pels ciclistes.
Aquesta edició 0 que comencem dimecres consta de quatre etapes, un total de 500 km, amb 24 ports que sumen un desnivell positiu acumulat de 9000 metres amb rampes de fins al 15,5%.
Les etapes son:
1. Ainsa-Jaca  132km  2350m  5 ports
2. Jaca-Isaba  133km  2300m  4 ports
3. Isaba-Elizondo  128 km  2150m  8 ports
4. Elizondo-Donosi  120km  2600m  8 ports
Tot això i en molt bona companyia, ho podrem disfrutar ja que aquesta primera experiència Road de la Transpyr no és competitiva, es tracta que uns quants escollits puguem testar el recorregut, els traks del gps... la nostra opinió serà escoltada, així que hi posarem els 5 sentits. Us anirem explicant coses a través d'aquesta plataforma. aquí van unes fotos i un vídeo fets durant la gestació del recorregut.

2 comentaris:

  1. Bona ruta i a disfrutar molt... I vigila on "lligues" la bici ;-))

    ResponElimina
  2. Jajajaja, ara ja no la puc lligar. No tinc candau.
    Salut Jorge. M'hauria agradat trobar-t'hi aquí, la veritat.
    aishhhhh...

    ResponElimina