30/7/12

MONGOLIA BIKE CHALLENGE

Tenim a dos Hunchback, els grans Pau Zamora i el David Rovira, per terres mogoles disputant la Mongolia Bike Challenge. Es tracta de la darrera cursa de BTT per etapes que els membres de l'equip Buff-Niner faran aquesta temporada.
Aquesta de Mongolia consta de 1500 kilòmetres de recorregut repartits en 10 etapes sense grans desnivells però on les condicions climatològiques, vent i temperatures extremes, la fan una de les més dures i aventureres que hi ha al calendari.
Avui s'ha disputat la 1a etapa de 119 kilòmetres amb 1630 metres de desnivell acumulat sota una persistent pluja. Atenció que el Pau ha fet 3r a 46 segons del 1r i a 1 segon del 2n, tots dos canadencs de l'equip Kona. El David ha acabat 7è a 20 minuts 37 segons. Atenció que han completat aquests 119 kilòmetres en 3 hores 22 minuts!
De moment comencen be i no han fet aquella ja típica 1a etapa amb 10 punxades. Coneixent al Pau, que sempre va de menys a més, que es preparin els canadencs per que a la primera debilitat que demostrin els passarà per sobre. I coneixent al David, si el terreny continua així de rodador, que vigilin tots, els Canadencs i el Pau i tot!
Crec que no trobaran gaires boscos.
Quant més dur sigui, millor per al Pau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada