22/10/12

GU ENERGY BEVERAGES

Els productes Gu, gels, gominoles i begudes isotòniques, ens encanten! Aquesta empresa creada a Berkeley, CA al 1991 és numero 1 indiscutible en vendes als EUA gràcies a que des dels inicis ha fet tots els esforços per sempre oferir productes de la millor qualitat possible, invertint constantment en recerca per trobar els productes de nutrició esportiva més eficients del mercat, i ho han aconseguit i han fet que en sigui el tret distintiu de la marca. És per això que els seus productes contenen principis actius que ninguna altra marca incorpora. A sota en teniu alguns exemples. En breu parlarem dels gels que és l'exemple més mític. Avui us volem explicar amb una mica de detall la gama de begudes isotòniques que es resumeix en 3 grans línies.

Electrolyte Brew tablets:
Son pastilles efervescents amb sabors naturals i suaus, poc dolços, amb electròlits. Cada pastilla conté 320 gr. de Sodi i 55 gr. de Potassi. Cada pastilla només aporta 10 calories ja que la dolçor li prové de l'Stevia, una planta que endolceix de manera natural. No conté hidrats de carboni de cap tipus.
Es presenta en tubs de 12 pastilles. Es pot escollir entre 6 sabors diferents, Strawberry Lemonade, Tri Berry, Pink Grapefruit, Lemon Lime, Orange i Peach Tea, el meu preferit.

Electrolyte Brew:
Aditiu en pols que conté una barreja de carbohidrats de carboni complexes i simples, electròlits, Sodi i Potassi i una mica de sabor i color naturals. La gran majoria de begudes isotòniques amb carbohidrats només tenen sucres de ràpida absorció o de cadena simple. Gu té el doble dels de cadena llarga que de simples.
La típica beguda isotònica amb carbohidrats però amb sabors espectaculars i amb el punt just de dolçor. Passen molt be i no enfarfeguen gens.
Es presenta en pot per fer 35 bidons o sobres monodosis. Els sabors son Lemon Lime, Raspberry, Orange i Blueberry Pomegranate, aquest últim conté una relació diferent d'electròlits amb més Sodi i menys Potassi que els altres 3 sabors.

Electrolyte Brew
Recovery Brew:
Beguda en pols per recuperar els músculs i reomplir els dipòsits de glucògen. Conté una barreja d'hidrats de carboni de cadena llarga i curta i el més important, un estracte de proteines d'alta qualitat aillades del suero, una barreja d'aminoàcids essencials (Arginina i Glutamina) i antioxidants (Vitamines C i E) per eliminar radicals lliures.
Es presenta en pot de pols per 13 bidons o en sobres individuals i els sabors son Choclate Smoothie, Orange Pineapple i Strawberry Watermelon, el meu preferit!
Recovery Brew 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada