29/10/12

SUMATTORY, COL·LECCIÓ D'HIVERN

Avui hem tingut la primera topada amb el fred i tot sembla indicar que no hi ha volta enrrera. No queda més remei, hem de començar a preparar la roba d'abric.
L'any passat varem tenir la sort de descobrir la roba d'hivern de Sumattory, la marca catalana de recent creació que es caracteritza per fer roba de bici amb materials d'alta qualitat, patronatges que proporcionen un fitting perfecte i estètica sobria, austera, quasi minimalista.
La sorpresa va ser majúscula, per que és, sense cap mena de dubte la millor roba d'hivern que mai hem pogut lluir. No sabriem dir quina és la prenda guanyadora.
La samarreta interior és perfecta. De tacte molt suau, s'ajusta al cos a la perfecció i és prou fina com per no donar calor en inactiviat. En marxa manté el cos sempre sec i t'oblides de que la portes.

Winter Jersey UW. Polipropilé d'alta qualitat. 
El maillot de màniga llarga ja deixa veure que no és com la resta gràcies a la profusió de detalls tècnics. La qualitat de la cremallera, les butxaques assimètriques, les dues lycra diferents que composen el maillot... quan te'l poses davant del mirall té una forma estranya, molt curt del davant... però es que està pensat per tenir un fitting perfecte quan estas a sobre de la bicicleta. És aleshores que agafa tota la seva dimensió. Ideal per temperatures intermitges o com a segona capa quan fa molt de fred.
Winter Stripe Jersey
Armilla paravent d'alta qualitat. El tall i el patronatge segueix la tònica del maillot. Els materials són un pèl més rigids i gruixuts que la típica armilla de nylon. Abriga una mica més que aquestes però no és tant compressible per dur-lo a les butxaques del maillot.
Winter Vest
La jaqueta d'hivern, és una autèntica obra d'enginyeria. Els materials paravent, la cremallera, elements reflectants, cremalleres al pit i a l'esquena per forçar la ventilació i regular així la temperatura del cos... Poques vegades a casa nostra fa tant fred com per que aquesta jaqueta sigui imprescindible, però cal dir que, gràcies als tunels de ventilació, és una jaqueta que es pot utilitzar en un rang força ampli de temperatures. És, segurament la prenda més ven elaborada que mai hem tingut a les mans.
Winter Stripe Jacket
El coulot llarg, a primera vista és un coulotte com molts d'altres però al posar-te'l es començen a notar les diferències. I tornem a la qualitat dels dos tipus de lycra que el conformen, que tenen el gruix i el tacte i la elasticitat justa, el patró fa que el coulotte ajusti a la perfecció, com un guant. En marxa la sensació es confirma i és una prenda comodíssima i, una altra vegada, tèrmicament funciona en un rang amplissim. Rarament passes fred i rarament passes calor. La badana aporta el punt just d'amortiguació, permet el moviment i amb els seus canals antiprostàtcs eviten que res s'adormi.
Winter Long Bib

Detall de badana i les dues lycra tèrmiques
En definitiva, roba que fa que sortir a pedalar en condicions adverses sigui tot un plaer. Molt, molt, molt recomanable.

1 comentari:

  1. Joan, soc l'Albert Vives de Badalona , a on podria trovar aquesta roba tan fantastica, si em podesis indicar alguna botiga em faries favor, gracies per avaçat i espero que ens veiem al Niner Day.

    ResponElimina