16/10/12

ROUTES DES GRANDES ALPES

Fa un parell de dies que la neu ha enfarinat els cims del Pirineu i als Alps ja s'han tancat alguns colls de la Route des Grandes Alpes. Haurem d'esperar a que arribi l'estiu per poder anar-hi a fer la travessa de Thonon (a la riva francesa del llac Leman) a Mentón (uns kilòmetres al nord de Niça). 684 kilòmetres travessant 16 colls mítics dels Alps: Izoard, Castillon, l'Iseran, la Bonette, la Gayolle, la Colombière, la Couillole, la Croix de Fer, la Madeleine, Turini, Vars, Aravis, les Gets, Saisies, Galibier, Lautaret, Télégraphe, Saint Martin i Cormet de Roselend. Jo crec que es pot fer en 5 etapes. Qui s'hi apunta?

3 comentaris:

  1. Fa ja masses anys ho varem fer amb el Charlie amb alforges. Sortida de Ginebra i arribada a Barcelona en menys de 14 dies. Moooolt xulo, encara que millor pujar amb la bici de road sense pes..
    http://ritmobisonte.blogspot.com.es/2006_07_28_archive.html

    ResponElimina
  2. Si, ja sé que és un clàssic imprecindible. Encara no ho he fet mai sencer i ja toca.
    Uf, jo ho vull fer duent-ho tot amb mi però sense alfotges. Bossa sota seient grandeta i bossa manillar petita i dur lo mínim!

    ResponElimina
  3. Joan, la vam començar junts ja fa uns anys ... després tu vas tirar cap a Interlaken. Bons records, inici d'una amistat després del viatge en furgoneta ("Okupa"). Bona Ruta.

    ResponElimina